Spyro-trilogin billigast någonsin

Spyro-trilogin billigast någonsin

Det är sällan storspelen får lägre pris i Nintendos egen eShop, men nu finns faktiskt hela Spyro-trilogin till ett riktigt fint pris.

Plattformsspel är bland det roligaste jag vet, och ända sedan jag spelade Super Mario 64 när jag var liten har jag haft en plats i hjärtat för just dessa plattformsspel som är i 3D, där man kan gå och göra lite vad man vill.

Sedan vi köpte Switch till barnen har jag sneglat ett tag på Spyro-samlingen, men eftersom de kostat 599 kr har jag inte riktigt känt att det varit värt pengarna... Tills nu.

Paket med tre spel

Paketet som finns på Nintendo eShop är en samling med tre spel som kallas för Spyro Reignited Trilogy. Samlingen finns också till både Xbox och PlayStation, men även om vi har ett PS4 också är det på Switchen som barnen spelar.

Spelen som ingår i Spyro-samlingen är dessa:

  • Spyro the Dragon
  • Spyro 2: Ripto's Rage!
  • Spyro: Year of the Dragon

Jag har inte spelat något av dem tidigare, men de har alla fått jättebra kritik och jag tror säkert att barnen kommer älska dem.

Lägre pris

Just nu får man som svensk kund betala så lite som 185 kr för alla tre Spyro-spel till Nintendo Switch. Eftersom man köper dem digitalt laddas de hem till Switchen automatiskt om den är igång och har tillgång till nätverket, så när man kommer hem från jobbet är det redo att spelas!

Skriv en kommentarAlla kommentarer granskas innan de visas.